Belgium Escort Models

© 2012 Belgium Models Contact Belgium Models
Chat reservation are fast, reliable and discreet. - Chat reservaties zijn snel, betrouwbaar en discreet Conversation laguages: English - Dutch - German - French.
YouTube Video Poster
YouTube Video Poster
YouTube Video Poster
Wat is Tantra?

Tantra is een woord uit het Sanskriet en betekent verruiming/uitwijding en bevrijding. Tantra is een methode om de geest te verruimen en te veranderen.

Verander je ideeën en fantasieën dan gaat er een nieuwe wereld voor je open

Hoe verloopt een tantra massage?

Een Tantra massage is een intieme ontspannings massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Daarbij maakt de masseuse gebruik van diverse massage technieken met verwarmde olie en body-to-body-massage. Door deze massage krijg je meer contact met je lichaam en kom je dichter bij je gevoelens. Ook je erogene zones worden op een tedere en een bijzondere wijze aangeraakt waardoor er seksuele energie wordt opgewekt.

Bij een Tantra massage is het bereiken van een seksueel hoogtepunt niet het doel op zich, al mag dat als het zich spontaan aandient. Tijdens deze massage ligt de nadruk op de kwaliteit van het aanraken : zorgzaam, respectvol en vooral met heel veel liefde. Essentieel is dat diegene die gemasseerd wordt de ruimte krijgt om zichzelf "totaal" te ervaren.

De masseuse begin met de rug, de benen en de billen. De chakra's worden geactiveerd en een eerste begin naar verbinding wordt gemaakt.

Daarna komen aan de beurt de borst en de voorzijde van de benen.

En tot slot de Lingam.

Lingam is het sanskriet voor penis, een lingam massage is een heel tedere en erotische massage. In de leer van de tantra gelooft men dat de zenuwuiteinden op de penis of lingam in verbinding staan met andere lichaamsdelen en dat alle fysieke problemen kunnen opgelost worden met een goede penismassage. Dit klopt misschien niet helemaal, maar een lingam massage heeft absoluut een helende werking, en geeft niet alleen sexueel genot.

Een lingam massage is meer dan een fysieke ervaring, het kan zijn dat er sterke, opgekropte emoties boven komen tijdens deze massage.

Misschien onbekende technieken worden gebruikt die in de tantra en in het taoïsme heel normaal zijn. Hierdoor geraakt lichaam (Shakti) en geest (Shiva) in staat van opwinding en worden beide subenergieën met elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat er Prana en dat is het uiteindelijke doel van deze massage. Prana is onze levensenergie. Door vervolgens deze Prana energie over het gehele lichaam te verdelen, voeden we het lichaam met nieuwe levensenergie en voelen ons krachtiger, puurder en zuiverder.

Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige mensen schrikken ervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen wel goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt.

Massage | Erotische Massage | Tantra massage België | Tantra massage Antwerpen | Tantra massage Brussel